Matuzalem Internal 30 darab >> Vásárlás - VitaminWellness VitaminWellness.hu
0 Jelenleg a kosara még üres.
0 Jelenleg a kosara még üres.

    Jelenleg a kosara még üres.

Matuzalem Internal, 30db

Vonalkód : 8588005719018 | Raktáron
Ár:
15 990 Ft
15990.000000

Több darab Olcsóbb

Kiszerelés: 30 db
Összsúly: 22 g
Gyártó: Matuzalem
Áfa tartalom: 27%
A Matuzalem fekete tea kivonatból készült, főként daganatos betegeknek szánt készítmény, melyet kemoterápia és sugárkezelés alatt is érdemes alkalmazni. A Matuzalem egy erős antioxidáns hatású készítmény.
Javasolt napi adag: 1 db
NAPI:
1 db
2 db
3 db
4 db
fogyasztás esetén, elegendő: 30 napig

A Matuzalem egy növényi eredetű termék, összetevői a flavonoidok. Képes teljes mértékben méregteleníteni a szervezetet, megakadályozza a DNS károsodását, csökkentő hatással van a stresszre, megvédi a sejteket a mutáció ellen, fogyasztásával életkorunk növelhető, optimalizálja a koleszterin szintet és a magas vérnyomást.

Fogyasztásával megvédhetjük szerveztünk az infarktus kialakulásától, segít a szív- és érrendszer normál működésében, növeli a libidót, azaz a szexuális étvágyat.

A Matuzalem kisimítja a ráncokat és segédkezik a szervezet fiatalításában is. Gyógyszerek szedése esetén erősíti azok pozitív hatásait, valamint képes semlegesíteni a gyógyszerek és kezelési terápiák mellékhatásait.
A Matuzalem teljes mértékben képes egyensúlyba hozni a beteg szervezetet.

Matuzalem felhasználási javaslat: Napi 1 tabletta lefekvés előtt. Másnap ajánlott a bőséges folyadékbevitel - 2-3 liter - bevitele a szervezetbe, a méreganyagok minél gyorsabb távozása érdekében.

OÉTI engedélyszáma: 7424/2010.

A daganatok kialakulása

A szervezetben a sejtek, a szövetek rendellenes növekedése, burjánzása növedékek, ún. daganatok képződéséhez vezet. A daganat tehát lényegében a szervezettől függetlenül növekvő szövetszaporulat. Nem tekinthető daganatnak az olyan szövetnövedék, amely pl. gyulladásos behatásokra keletkezik. Daganat a szervezet minden szövetéből és szervéből kiindulhat.

A daganatos növekedés alakja és nagysága különböző lehet. Két formáját szokták elkülöníteni: a jó- és a rosszindulatú daganatot. A jóindulatú sejtjei, szövetei hasonlítanak a szervezet alapszövetéhez. Növekedésükben ezek a daganatok tisztelik a szövetek, szervek határait, rendszerint élesen elkülönülnek környezetüktől. Bár néha óriásira növekednek (pl. mióma), mégsem rosszindulatúak.
Ha túl nagyok, működési zavart okozhatnak,
ezért eltávolításuk feltétlenül indokolt, már csak azért is, mert a gyógyulás ilyenkor rendszerint végleges.

A rosszindulatú daganatok ezzel szemben eltérnek az anyaszövet sejtjeitől, nem tisztelik a szövetek, szervek határait, belenőnek azokba, sőt a szervezet távoli helyein is megjelenhetnek, ezek az ún. daganatáttétek. Ezek a daganatok gyorsan nőnek és a bennük zajló szövetpusztulás miatt felszabaduló anyagok mérgezik a szervezetet. Ezért rendszerint étvágytalansághoz, fogyáshoz, vérszegénységhez vezetnek.

A daganatok keletkezésének oka sok esetben ismeretlen. A kísérletes orvostudomány számos olyan anyagot ismer, amelyek alkalmazása daganatot idéz elő, túlnyomórészt rosszindulatú daganatot. Kátránynak és származékainak a bőrre történő állandó ecsetelése bőrrákot okoz. Vajsárga bevitele kísérleti állatok szervezetébe májrákot idéz elő. Benzpirén, metilkolantrén és sok más anyag kísérleti állatoknak adagolva, ugyancsak rosszindulatú daganatokat hoz létre.

Ma már a vírusok daganatkeltő hatása sem vonható kétségbe.
A kísérleti daganatkutatás számos eredményt hozott. Megállapította egyes anyagok daganatkeltő hatását. Megfigyelte az állandó ingerület és izgalmi állapot nagy fontosságát a daganat keletkezésében. Rámutatott a dohányzás daganat előidéző voltára. Végleges vélemény azonban valamennyi daganat keletkezésére vonatkozóan még nem alakult ki. Bizonyos azonban az, hogy a daganatkeltő hatásoknak hosszú időn keresztül kell érnie a szervezetet, míg végül maga a daganat megjelenik.

Matuzalem fogyasztása: 24 óránként egy tabletta elszopogatása (nem lenyelése) javasolt!

ÖsszetevőkFermentált fekete teából készült flavonoid-kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta, tömegnövelő szerek: izomalt, hydroxypropilmethylcellulóz. Csomósodást gátlók: mikrokristályos cellulóz, magnézium sztearát, talkum. Stabilizátorok: polyvinylpyrolidon. Színezék: karamell, titán dioxid.

5 darabnál
13 474 Ft / db
14 971 Ft
Matuzalem Sublingual, 30db
Vonalkód: 8588005719025
5 darabnál
14 391 Ft / db
15 990 Ft
14 darabnál
5 374 Ft / db
5 971 Ft
14 darabnál
5 374 Ft / db
5 971 Ft
Garancia Safe Laser: 1 év
Készítményekre: 30 nap Kockázatmentes, Biztonságos vásárlás.
További Kedvezmények Árcsökkenés több darab együttes rendelése esetén
Időszakos kedvezmények
Ajánlatok Problémákra
Ingyenes KiszállításMagyarországon, 10.000 ft feletti rendelésnél (akár 24 óra alatt)
Gyors szállítás 33 európai országba
Vevőszolgálat+36 70 77 33 170
Fizetési / Átvételi módokFizetés a Futárnak
Banki előre utalás
PayPal - Bankkártya
Személyes átvétel
Nyomtatható adatlapokNyomtassa ki a termékadatokat
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
toegevoegd
Continue shopping
View cart & checkout