Kövek ellen - Kőtörőfű kapszula, Reg-enor, Huminiqum VitaminWellness.hu
0 Jelenleg a kosara még üres.
0 Jelenleg a kosara még üres.

    Jelenleg a kosara még üres.
Epekő, Vesekő 7 darab terméket találtam
Szállítás RAKTÁRRÓL, azonnal
orderby
7 darabnál
11 314 Ft / db
12 571 Ft
8 971 Ft
30 darabnál
3 664 Ft / db
4 071 Ft
30 darabnál
3 214 Ft / db
3 571 Ft
30 darabnál
2 764 Ft / db
3 071 Ft
9 darabnál
8 074 Ft / db
8 971 Ft

Minden évben 2000-ből átlagosan egy ember szenved húgyúti kövességben. A fejlett országokban rendszerint a vesében, a kevésbé fejlett országokban pedig a húgyhólyagban képződnek kövek. A kövek a vizelet ásványi anyagainak kikristályosodásából keletkeznek. Máskor húgyúti fertőzés is okozhatja őket, főként ha a vizelet elvezetése is akadályozott.

A vesekövek és hólyagkövek rendkívül nagyra nőhetnek, és amíg a helyükön maradnak, nem is vehetők észre. Viszont egy kis kő is pokoli fájdalommal járhat, ha elhagyja a vesét és megsérti a húgyutak falát, amint a hólyag felé halad.
Tünetek: Igen heves fájdalom indul deréktájról, a hasba sugárzik, majd egészen le a herékbe, a hímvesszőbe, illetve a női külső szeméremtestbe. A fájdalom csúcspontjáig akár egy percig is eltart, enyhül, majd néhány perc múlva újra kezdődik. Gyakran fájdalmas a vizeletürítés is. A vizeletben vér jelenik meg. Előfordulhat tünetmentesség is.
Kilátások: A kő nagyságától és jellegétől függenek. A kis kövek vesehomok formájában ürülnek a vizeletbe. A nagyobbak sebészi úton, gyakran endoszkópia, illetve olykor az erős hanghullámokkal való szétroncsolás (lithotripsia) segítségével.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
toegevoegd
Continue shopping
View cart & checkout